Suscríbete a nuestra newsletter y consigue gratis el PDF ”5 pasos para ser creativa en la cocina”.


Al hacer clic en el botón, aceptas la política de privacidad de este web. Y aceptas suscribirte al boletin.


X

El propòsit del mes de FEBRER: Elabora amb la teva família el Menú Familiar Saludable

Al gener ens vam proposar posar ben bonic el nostre rebost amb aliments saludables i reciclant potets i decorant-los tot fent una activitat manual.https://lespigador.com/es/blog/any-nou-i-bons-proposits/

Ara que ja tenim clar els millors aliments…que us sembla si, entre tots els membres de la família, decidim que menjar durant la setmana?

No creieu que és una càrrega diària haver de decidir que cuinar per dinar? per sopar? o … que els hi faig per esmorzar  o que els porto per berenar?…..ufff! molts pares i mares  em transmeteu una veritable angoixa i per manca de temps s’acaba comprant molt menjar ja fet (producte), que és del que volem evitar.

Per tant: El propòsit del febrer: ELABOREM JUNTS EL MENÚ!! Com ho farem?

1.- Triem un dia en el que tots estem descansats: dissabte? diumenge?

2.- Ens reunim informalment al voltant de la taula, a terra amb coixins,…triem un esapi agradable de la casa on tots ens hi sentim bé!

3.- Agafem la plantilla de menú en blanc i…cada membre decidirà el que li agradaria menjar tot omplint els 14 àpats principals de la setmana, els esmorzars i els berenars. Farem una ronda,començarem pel més petit de la casa i acabarem pel més gran.

4.- Condició1.-: no val repetir: si un proposa dinar macarrons amb tomata…no tornarem a repetir cap dia més macarrons amb tomata però si podem proposar espaguetti amb salsa de pastanaga, per exemple.

Condició 2.-: Ha d’haver verdura, fruita, hidrat i proteïna en les propostes de cada dia. DE MOMENT NO TINDREM EN COMPTE L’ESTRUCTURA DEL PLAT NI L’EQUILIBRI DE NUTRIENTS SETMANAL. ANEM PER PASSES, AQUEST PROPÒSIT SERÀ EL DEL MES DE MARÇ. Us sembla bé?

Ha de quedar tot omplert, fins i tot esmorzars i berenars…És divertit i us serà molt còmode tant per no haver de pensar-ho diariament com per després planificar la llista de la compra…(que ja ho anirem veient i aprenent a fer)

De moment, famílies…practiqueu!! Isi em voleu explicar les vostres experiències estaré encantada! lespigador@gmail.com

Portadeta menú saludable