Suscríbete a nuestra newsletter y consigue gratis el PDF ”5 pasos para ser creativa en la cocina”.


Al hacer clic en el botón, aceptas la política de privacidad de este web. Y aceptas suscribirte al boletin.


X

Lluitem per un pica pica saludable!!

Us heu donat compte que gairebé tots els pica pica, cofee-break, fetes d’aniversari de la canalla, menjars ràpids etc.. estan plens “d’aliments” impropis i poc saludables!!?? A paladar no discutiré en que aquests productes tenen un sabor que enganxa però si anem a mirar els nutrients que ens aporten et dones compte que tot són calories buides!!

Nosaltres apostem per oferir els millors aliments a events que realment s’ho mereixen. trobades, celebracions, esmorzars, cofee-breaks, aniversaris, sopars a l’aire lliure, dinars a l’empresa,….

Fruites naturals, entrepans integrals amb humus i rúcula o amb paté de tomata i cogombre, bocatins de tonyina amb olives o cocques de verdures entre moltes altres elaboracions pròpies.

Apostem per productes ecològics, de temporada i de proximitat. la cuina vegetariana i vegana és la nostra especialitat. Tenim en compte les intoleràncies i les alèrgies alimentàries elaborant combinacions delicioses i aptes per a tots els públics!!

Sobre tot…ens agrada personalitzar i aportar el nostre granet de sorra a fer del teu moment, del teu event, del teu dia quelcom a recordar amb satisfacció.

Podem cuinar a casa teva, portar-ho fet, el que necessitis! i sempre Bo, Sa i Bio!!!