Suscríbete a nuestra newsletter y consigue gratis el PDF ”5 pasos para ser creativa en la cocina”.


Al hacer clic en el botón, aceptas la política de privacidad de este web. Y aceptas suscribirte al boletin.


X

TALLER DE CUINA EN FAMÍLIA: ens ho hem passat molt bé!

Els tallers de cuina en FAMÍLIA:” Crea i Creix a la cuina” sempre són molt especials. Cada nen o nena participants són únics i aporten la seva essència. Podem fer un taller amb nens de diferents edats i veus com els uns s’ajuden als altres i es complementen. Les mares (aquest cop erem tot mares!!) participen amb els seus petits i no tan petits creant entre tots les receptes proposades.

Aquest passat divendres dia 19 de febrer vam fer: “Pasta màgica” : un plat en el què vam substituïr la pasta de blat refinada per una d’espelta semi-integral (el semi és ideal per fer el canvi i que els nens no la notin massa “negra”). També vam donar una salsa alternativa a la de tomata i carn utilitzant el carbassó i una crema de llet vegetal.

“Palets cruixents” : vam arrebossar seitan en comptes de carn  utilitzant farina de cigró, tahin, salsa de soja i sèsam per fer la tempura en comptes del típic ou per a rebossar.

Boletes de neu de colors: Les mares (i els nens que van xalar fent boletes de colors) van conèixer el bé que es pot treballar en format croquetes, mandonguilles o hamburgueses vegetals manipulant el cous cous, la quinoa, l’arròs i el mill cuits. Separats o fins i tot tots junts convinant-ho amb la verdura que més agradi i amb la proteina que preferim!

Coc sorpresa: Amb el 90% d’ingredients fruita podem elaborar un coc que els encanta als nens! fantàstic!!

Aquí un recull d’imatges que transmeten la feina que vam fer i el bé que ho vam passar!!

F16
FEB 16
FEBRER2016