Suscríbete a nuestra newsletter y consigue gratis el PDF ”5 pasos para ser creativa en la cocina”.


Al hacer clic en el botón, aceptas la política de privacidad de este web. Y aceptas suscribirte al boletin.


X

Participem a la Marató Costa Daurada (MCD) amb un stand i una xerrada: “El vegetarianisme aplicat a l’esport”

paula_gener_14

Consumir aliments ecològics, cereals integrals i proteïna vegetal és totalment compatible amb les necessitats energètiques i nutricionals de tots els esportistes. De fet és l’alimentació ideal per a tots.

Una alimentació equilibrada diària hauria de constar de:

Hidrats de carboni en forma de cereal integral com el l’arròs, la quinoa, el moresc, el fajol, l’amarant, el teff, el mill sense gluten i el blat, el Kamut, l’espelta, el sègol, l’ordi, la civada amb gluten (en gra, flocs, farines, begudes, pasta, pa, cocs,…)

La proteïna, i en recomenem la vegetal per la seva fàcil assimilació, perquè està lliure de colesterol, principalment com la llegum amb cereal integral, el tofu, el seitan, el thempei derivat d’aquests (patès, embotit vegetal, hamburgueses, mandonguilles, croquetes,…)

La fruita i la verdura estacional i local. Consumir especialment germinats per la seva aportació “amplificada” dels nutrients de l’aliment germinat (imagineu els brots de bròculi!!! ) i fermentata (xucrut, col fermentada) ja que ens ajuda a tenir una flora intestinal equilibrada.

– Les llavors i els fruits secs i fruita deshidratada també han d’estar presents diàriament en una proporció d’una cullerada sopera diària.

Si voleu aprendre més i conèixer com es cuinen tots aquests aliments no dubteu en apuntar-vos a un dels taller que tenim programats.

https://www.lespigador.com/tallers/